Lindner Károly and Jaschik Sándor and Korpáczy István: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai II. : egyes hazai élelmiszerfehérjék aminosav összetétele és biológiai értékelése II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 59-67. (1960)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_03_059-067.pdf Download (3MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1960 |
Volume: | 6 |
Number: | 3 |
Page Range: | pp. 59-67 |
Language: | Hungarian, English, German, French, Russian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81623/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 65-66. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 28. 15:31 |
Last Modified: | 2023. Sep. 28. 15:31 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81882 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |