Élelmiszereink összetételének legújabb adatai II. : egyes hazai élelmiszerfehérjék aminosav összetétele és biológiai értékelése II.

Lindner Károly and Jaschik Sándor and Korpáczy István: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai II. : egyes hazai élelmiszerfehérjék aminosav összetétele és biológiai értékelése II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 59-67. (1960)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_03_059-067.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_03_059-067.pdf

Download (3MB)
Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1960
Volume: 6
Number: 3
Page Range: pp. 59-67
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81623/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: p. 65-66.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 28. 15:31
Last Modified: 2023. Sep. 28. 15:31
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81882

Actions (login required)

View Item View Item