Gál Ilona Emma: Kávéitalok tartalmasságának meghatározására szolgáló módszerek tanulmányozása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 4-5-6. pp. 120-124. (1961)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_04-05-06_120-124.pdf Download (2MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Vergleich einiger Methchen zur Gehaltsbestimmung von Kaffeegetränken |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1961 |
Volume: | 7 |
Number: | 4-5-6 |
Page Range: | pp. 120-124 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81627/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Kávé |
Additional Information: | Bibliogr.: 124. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Oct. 02. 14:51 |
Last Modified: | 2023. Oct. 02. 14:51 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81923 |
Actions (login required)
View Item |