Kávéitalok tartalmasságának meghatározására szolgáló módszerek tanulmányozása

Gál Ilona Emma: Kávéitalok tartalmasságának meghatározására szolgáló módszerek tanulmányozása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 4-5-6. pp. 120-124. (1961)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_04-05-06_120-124.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_04-05-06_120-124.pdf

Download (2MB)
Item Type: Article
Other title: Vergleich einiger Methchen zur Gehaltsbestimmung von Kaffeegetränken
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1961
Volume: 7
Number: 4-5-6
Page Range: pp. 120-124
Language: Hungarian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81627/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Kávé
Additional Information: Bibliogr.: 124. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Oct. 02. 14:51
Last Modified: 2023. Oct. 02. 14:51
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81923

Actions (login required)

View Item View Item