Zsiradékipari termékek víztartalmának meghatározása acetilkloridos módszerrel

Lóránt Béla: Zsiradékipari termékek víztartalmának meghatározása acetilkloridos módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 7-8. pp. 194-198. (1961)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_07-08_194-198.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_07-08_194-198.pdf

Download (2MB)

Abstract

Der Verfasser bestimmt den Wassergehalt industrieller Fettstoffe tierischen und pflanzlichen Ursprunges vermittels des Acetylchloridverfahrens nach Smith und Bryant. Water contents were determined by success in various industrial fats of animal and vegetable origin, with the use of the acetyl chloride method suggested by Smith and Bryant. L’auteur emploie pour dosage de la teneur en eau des graisses industrielles de provenance animale et végétable la méthode au chlorure d’acetyle de Smith et Bryant.

Item Type: Article
Other title: Das Wasser- und Alkohol Bestimmungsverfahren vermittels Acetylchlorid
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1961
Volume: 7
Number: 7-8
Page Range: pp. 194-198
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81628/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 197. p. ; összefoglalás francia, angol és német nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Oct. 02. 15:23
Last Modified: 2023. Oct. 02. 15:23
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81935

Actions (login required)

View Item View Item