Lóránt Béla: Zsiradékipari termékek víztartalmának meghatározása acetilkloridos módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 7-8. pp. 194-198. (1961)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_07-08_194-198.pdf Download (2MB) |
Abstract
Der Verfasser bestimmt den Wassergehalt industrieller Fettstoffe tierischen und pflanzlichen Ursprunges vermittels des Acetylchloridverfahrens nach Smith und Bryant. Water contents were determined by success in various industrial fats of animal and vegetable origin, with the use of the acetyl chloride method suggested by Smith and Bryant. L’auteur emploie pour dosage de la teneur en eau des graisses industrielles de provenance animale et végétable la méthode au chlorure d’acetyle de Smith et Bryant.
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Das Wasser- und Alkohol Bestimmungsverfahren vermittels Acetylchlorid |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1961 |
Volume: | 7 |
Number: | 7-8 |
Page Range: | pp. 194-198 |
Language: | Hungarian, English, German, French, Russian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81628/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 197. p. ; összefoglalás francia, angol és német nyelven |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Oct. 02. 15:23 |
Last Modified: | 2023. Oct. 02. 15:23 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81935 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |