Hajós György and Bártfai Zoltán and Kosinszky Viktorné and Papházy Gabriella: A borvizsgálatoknál legújabban alkalmazott módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 9-10. pp. 258-262. (1961)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_09-10_258-262.pdf Download (2MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Die bei den Wein Untersuchungen neuerdings angewendeten Verfahren |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1961 |
Volume: | 7 |
Number: | 9-10 |
Page Range: | pp. 258-262 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81629/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - bor |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Oct. 03. 08:45 |
Last Modified: | 2023. Oct. 03. 08:45 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81945 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |