Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről I.

Törley Dezső and Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 11-12. pp. 344-348. (1961)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_11-12_344-348.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_11-12_344-348.pdf

Download (2MB)
Item Type: Article
Other title: Über die chemische Zusammensetzung der essbaren und giftigen Pilze I.
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1961
Volume: 7
Number: 11-12
Page Range: pp. 344-348
Language: Hungarian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81630/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszerkémia - mérgező anyagok, Gombák - mérges, Mikotoxikológia
Additional Information: Bibliogr.: 348. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Oct. 03. 13:31
Last Modified: 2023. Oct. 03. 13:31
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81958

Actions (login required)

View Item View Item