Törley Dezső and Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 11-12. pp. 344-348. (1961)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_11-12_344-348.pdf Download (2MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Über die chemische Zusammensetzung der essbaren und giftigen Pilze I. |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1961 |
Volume: | 7 |
Number: | 11-12 |
Page Range: | pp. 344-348 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81630/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszerkémia - mérgező anyagok, Gombák - mérges, Mikotoxikológia |
Additional Information: | Bibliogr.: 348. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Oct. 03. 13:31 |
Last Modified: | 2023. Oct. 03. 13:31 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81958 |
Actions (login required)
View Item |