A vanília minőségváltozása

Sebők Lajos: A vanília minőségváltozása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 11-12. pp. 354-355. (1961)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_11-12_354-355.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_11-12_354-355.pdf

Download (792kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1961
Volume: 7
Number: 11-12
Page Range: pp. 354-355
Language: Hungarian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81630/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 355. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Oct. 03. 13:49
Last Modified: 2023. Oct. 03. 13:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81961

Actions (login required)

View Item View Item