Ravasz László and Székely Péter: Fondancukorkák állagának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 1-2. pp. 28-31. (1962)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_01-02_028-031.pdf Download (1MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Prüfung der Konsistenz von Fondant-Zuckerin |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1962 |
Volume: | 8 |
Number: | 1-2 |
Page Range: | pp. 28-31 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81631/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Oct. 03. 14:37 |
Last Modified: | 2023. Oct. 03. 14:37 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81969 |
Actions (login required)
View Item |