Fondancukorkák állagának vizsgálata

Ravasz László and Székely Péter: Fondancukorkák állagának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 1-2. pp. 28-31. (1962)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_01-02_028-031.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_01-02_028-031.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Other title: Prüfung der Konsistenz von Fondant-Zuckerin
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1962
Volume: 8
Number: 1-2
Page Range: pp. 28-31
Language: Hungarian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81631/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Oct. 03. 14:37
Last Modified: 2023. Oct. 03. 14:37
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81969

Actions (login required)

View Item View Item