Bíró Géza: Cukoroldat hatása penészspórák hőtűrésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 5-6. pp. 171-173. (1962)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_05-06_171-173.pdf Download (1MB) |
Abstract
Bei der Hitzeresistenzprüfung von Penicillium martensii und mucor kann festgestellt werden, dass die Sporen dieser Schimmelpilzstämme in konzentrierter Zuckerlösung eine grössere Hitzeresistenz aufweisen, als in physiologischer Kochsalzlösung.
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Einfluss der Zuckerlösung auf die Hitzeresistenz von Schimmelpilzsporen |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1962 |
Volume: | 8 |
Number: | 5-6 |
Page Range: | pp. 171-173 |
Language: | Hungarian, German, Russian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81633/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia, Élelmiszerkémia |
Additional Information: | Bibliogr.: 173. p. ; összefoglalás német nyelven |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Oct. 04. 09:13 |
Last Modified: | 2023. Oct. 04. 09:13 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81992 |
Actions (login required)
View Item |