Sebők Lajos: A kávé minőségalakulása III. : eszpresszó kávé. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 9-10. pp. 277-282. (1962)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_277-282.pdf Download (2MB) |
Abstract
Verfasser bespricht auf Grund eigener Versuchsangaben die Qualitätsgestaltung des ungarischen „Espresso” Kaffees. On the basis of investigations carried out since two years, developments in the quality of the so-called ’’espresso” coffee in Hungary are discussed.
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Qualitäts Gestaltung von Kaffee III. : Espresso Kaffee |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1962 |
Volume: | 8 |
Number: | 9-10 |
Page Range: | pp. 277-282 |
Language: | Hungarian, English, German, Russian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81635/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Kávé - minőség |
Additional Information: | Bibliogr.: 282. p. ; összefoglalás angol és német nyelven |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Oct. 04. 12:34 |
Last Modified: | 2023. Oct. 04. 12:34 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82011 |
Actions (login required)
View Item |