A kávé minőségalakulása III. : eszpresszó kávé

Sebők Lajos: A kávé minőségalakulása III. : eszpresszó kávé. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 9-10. pp. 277-282. (1962)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_277-282.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_277-282.pdf

Download (2MB)

Abstract

Verfasser bespricht auf Grund eigener Versuchsangaben die Qualitätsgestaltung des ungarischen „Espresso” Kaffees. On the basis of investigations carried out since two years, developments in the quality of the so-called ’’espresso” coffee in Hungary are discussed.

Item Type: Article
Other title: Qualitäts Gestaltung von Kaffee III. : Espresso Kaffee
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1962
Volume: 8
Number: 9-10
Page Range: pp. 277-282
Language: Hungarian, English, German, Russian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81635/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - módszer, Kávé - minőség
Additional Information: Bibliogr.: 282. p. ; összefoglalás angol és német nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Oct. 04. 12:34
Last Modified: 2023. Oct. 04. 12:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82011

Actions (login required)

View Item View Item