Heltai László and Spanyár Pál: A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 9-10. pp. 283-289. (1962)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_283-289.pdf Download (3MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1962 |
Volume: | 8 |
Number: | 9-10 |
Page Range: | pp. 283-289 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81635/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Konzervipar |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Oct. 04. 12:37 |
Last Modified: | 2023. Oct. 04. 12:37 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82012 |
Actions (login required)
View Item |