A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei

Heltai László and Spanyár Pál: A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 9-10. pp. 283-289. (1962)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_283-289.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_283-289.pdf

Download (3MB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1962
Volume: 8
Number: 9-10
Page Range: pp. 283-289
Language: Hungarian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81635/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Konzervipar
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Oct. 04. 12:37
Last Modified: 2023. Oct. 04. 12:37
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82012

Actions (login required)

View Item View Item