A sikér minőségének és mennyiségének változása a kiőrlési százalék függvényében különböző mosási metodika esetén

Kékedy Pálné: A sikér minőségének és mennyiségének változása a kiőrlési százalék függvényében különböző mosási metodika esetén. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 7-8. pp. 220-224. (1963)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1963_07-08_220-224.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1963_07-08_220-224.pdf

Download (2MB)

Abstract

Verfasserin verglich in ihren Untersuchungen die Qualität und Quantität von Klebereiseiss, in zwei Mehlen mit verschiedenem Ausmahlungsgrad (BL 55 und BL 112), demselben Weizen entstammend, auf verschiedene Weise gewaschen (Unterschied in der Waschflüssigkeit, Temperatur und Waschungsdauer.) The quantity and quality of gluten obtained by various washing techniques (varying the nature of washing liquid, temperature and duration of treatment) from two types of flour produced at different percentages of extraction (BL 55 and BL 112) were compared with each other.

Item Type: Article
Other title: Änderung der Qualität und Quantität des Klebereiweisses mit dem Ausmahlungsprozent bei verschiedener Waschmethodik
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1963
Volume: 9
Number: 7-8
Page Range: pp. 220-224
Language: Hungarian, English, German, Russian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81640/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Agrárkémia
Additional Information: Összefoglalás angol és német nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Oct. 05. 13:46
Last Modified: 2023. Oct. 05. 13:46
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82062

Actions (login required)

View Item View Item