Kékedy Pálné: A sikér minőségének és mennyiségének változása a kiőrlési százalék függvényében különböző mosási metodika esetén. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 7-8. pp. 220-224. (1963)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1963_07-08_220-224.pdf Download (2MB) |
Abstract
Verfasserin verglich in ihren Untersuchungen die Qualität und Quantität von Klebereiseiss, in zwei Mehlen mit verschiedenem Ausmahlungsgrad (BL 55 und BL 112), demselben Weizen entstammend, auf verschiedene Weise gewaschen (Unterschied in der Waschflüssigkeit, Temperatur und Waschungsdauer.) The quantity and quality of gluten obtained by various washing techniques (varying the nature of washing liquid, temperature and duration of treatment) from two types of flour produced at different percentages of extraction (BL 55 and BL 112) were compared with each other.
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Änderung der Qualität und Quantität des Klebereiweisses mit dem Ausmahlungsprozent bei verschiedener Waschmethodik |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1963 |
Volume: | 9 |
Number: | 7-8 |
Page Range: | pp. 220-224 |
Language: | Hungarian, English, German, Russian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81640/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Agrárkémia |
Additional Information: | Összefoglalás angol és német nyelven |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Oct. 05. 13:46 |
Last Modified: | 2023. Oct. 05. 13:46 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82062 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |