Lásztity Radomir and Nedelkovits János: Étkezési zsírok reológiai vizsgálata I. : bevezetés, elméleti megfontolások, vizsgálati módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 9-10. pp. 265-269. (1963)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1963_09-10_265-269.pdf Download (1MB) |
Abstract
Verfasser behandeln die mit der Theologischen Fettuntersuchung verbundenen theoretischen Fragen. Weiterhin werden die zumeist angewendeten grundliegenden Messprinzipien, wie auch die Messapparate besprochen. The theoretical problems correlated with the rheological investigation о edible fats are discussed by the authors. Further, the fundamental principles of measurement and the instruments of measurement frequently applied are described. Les auteurs s’occupent des questions théoriques concernant l’examen rhéologique des graisses. Us passent ensuite en revue les principes des methodes d’analyse les plus usitées et les instruments de mesure.
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Rheologische Prüfung von Speisefetten : Einleitung, theoretische Erwägungen, Untersuchungsmethoden |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1963 |
Volume: | 9 |
Number: | 9-10 |
Page Range: | pp. 265-269 |
Language: | Hungarian, English, German, French, Russian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81641/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 269. p. ; összefoglalás francia, angol és német nyelven |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Oct. 05. 14:19 |
Last Modified: | 2023. Oct. 05. 14:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82070 |
Actions (login required)
View Item |