Szőke Sándorné and Áldor Tibor: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVII. : főzelékek tárolásánál fellépő C-vitaminveszteségről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 113-117. (1964)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_05-06_113-117.pdf Download (2MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Neueste Angaben über die Zusammensetzung unserer Lebensmittel XVII. : Über den Verlust an Vitamin-C bei der Lagerung von Gemüsen |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1964 |
Volume: | 10 |
Number: | 5-6 |
Page Range: | pp. 113-117 |
Language: | Hungarian, English, German, French, Russian |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81645/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 116. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Oct. 06. 11:37 |
Last Modified: | 2023. Oct. 06. 11:37 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82105 |
Actions (login required)
View Item |