Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVII. : főzelékek tárolásánál fellépő C-vitaminveszteségről

Szőke Sándorné and Áldor Tibor: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVII. : főzelékek tárolásánál fellépő C-vitaminveszteségről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 113-117. (1964)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_05-06_113-117.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_05-06_113-117.pdf

Download (2MB)
Item Type: Article
Other title: Neueste Angaben über die Zusammensetzung unserer Lebensmittel XVII. : Über den Verlust an Vitamin-C bei der Lagerung von Gemüsen
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1964
Volume: 10
Number: 5-6
Page Range: pp. 113-117
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81645/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 116. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Oct. 06. 11:37
Last Modified: 2023. Oct. 06. 11:37
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82105

Actions (login required)

View Item View Item