A feketekávé minőségének helyszíni, gyors, műszeres ellenőrzése

Szabó Kálmán: A feketekávé minőségének helyszíni, gyors, műszeres ellenőrzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 7-8. pp. 208-211. (1964)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_07-08_208-211.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_07-08_208-211.pdf

Download (1MB)

Abstract

Verfasser gibt eine Tabelle an, auf Grund derer der Extraktgehalt von Bohnenkaffee mit Hilfe des Volumens und Refraktionswertes der Aufgüsse kontrolliert werden kann. A table suitable for the control of the extract content of black coffee on the basis of the volume and refractory index of fhe liquid is presented. L’auteur donne un tableau á l’aide duquel l’on peut controler la teneur en extrait du café noir, en tenant compte du volume de l’infusion et sa valeur de réfraction.

Item Type: Article
Other title: Lokale, rasche, instrumentale Kontrolle der Qualität von Kaffeeaufgüssen
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1964
Volume: 10
Number: 7-8
Page Range: pp. 208-211
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81646/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Kávé
Additional Information: Összefoglalás francia, angol és német nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Oct. 06. 12:53
Last Modified: 2023. Oct. 06. 12:53
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82117

Actions (login required)

View Item View Item