Farkas Cintia Viktória and Illés Erzsébet and Jójárt Balázs and Németh J. Lukács and Fehér Anikó and Pintér Gáborné: Különböző összetételű majonézek reológiai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata : [absztrakt].
|
Cikk, tanulmány, mű
mtg_kihivasok_konf_2023_041.pdf Download (603kB) |
| Item Type: | Conference or Workshop Item |
|---|---|
| Journal or Publication Title: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia |
| Date: | 2023 |
| ISBN: | 978-963-306-928-8 |
| Page Range: | p. 41 |
| Language: | Hungarian |
| Publisher: | SZTE Mérnöki Kar |
| Place of Publication: | Szeged |
| Event Title: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században |
| Event Type: | Conference |
| Event Location: | Szeged |
| Event Dates: | 2023. március 31. |
| Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/83427/ |
| Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - majonéz - előadáskivonat |
| Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
| Date Deposited: | 2024. Apr. 15. 09:03 |
| Last Modified: | 2024. Apr. 15. 09:03 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/83841 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |

