Bánáti Diána: Rovarok a levesben - ehető rovarok a humán táplálkozásban : [absztrakt].
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
psak_2022_030.pdf Letöltés (161kB) |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Rovatcím: | VI. Szekció: "A gasztronauta" |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciája |
Dátum: | 2022 |
Kötet: | 16 |
Oldalak: | p. 30 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Pro Scientia Aranyérmesek Társasága Egyesület |
Kiadás helye: | Szeged |
Konferencia neve: | XVI. Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciája |
Konferencia típusa: | Konferencia |
Helyszin: | Szeged |
Dátum: | 2022. október 13-15. |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/83431/ |
Kulcsszavak: | Táplálkozástudomány - előadáskivonat, Táplálkozás - fehérjék - előadáskivonat, Élelmiszertudomány - előadáskivonat, Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat |
Szakterület: | 03. Orvos- és egészségtudomány 03. Orvos- és egészségtudomány > 03.03. Egészségtudományok |
Feltöltés dátuma: | 2024. már. 13. 12:09 |
Utolsó módosítás: | 2024. már. 13. 12:09 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84093 |
![]() |
Tétel nézet |