Péter Szűcs Judit; Süli Ágnes; Süli Zakar Tímea; Berecz Elizabet; Pék Máté: Chemical and microbiological characteristic of silomaize ensiled with some lactic acid bacteria strains : [abstract].
|
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2017_070.pdf Letöltés (528kB) |
| Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
|---|---|
| Rovatcím: | Thematic sessions |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Wellmann International Scientific Conference |
| Dátum: | 2017 |
| Kötet: | 15 |
| ISBN: | 978-963-306-530-3 |
| Oldalak: | p. 70 |
| Nyelv: | angol |
| Kiadó: | University of Szeged Faculty of Agriculture |
| Kiadás helye: | Hódmezővásárhely |
| Konferencia neve: | 15th Wellmann International Scientific Conference |
| Konferencia típusa: | Konferencia |
| Helyszin: | Hódmezővásárhely |
| Dátum: | 2017. május 3. |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/84264/ |
| Kulcsszavak: | Mikrobiológia - előadáskivonat, Kémia - előadáskivonat, Kukorica - előadáskivonat, Agrokémia - előadáskivonat |
| Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok |
| Feltöltés dátuma: | 2024. már. 26. 11:11 |
| Utolsó módosítás: | 2024. már. 26. 11:11 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84326 |
![]() |
Tétel nézet |

