Takács Georgina and Sik Beatrix and Székelyhidi Rita: A Spirulina alga hatása a búzakenyér állagára, színére : [absztrakt].
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
mtg_kihivasok_konf_2025_025.pdf Download (245kB) | Preview |
| Item Type: | Conference or Workshop Item |
|---|---|
| Heading title: | Élelmiszertudományi szekció |
| Journal or Publication Title: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia |
| Date: | 2025 |
| ISBN: | 978-963-688-052-1 |
| Page Range: | p. 25 |
| Language: | Hungarian |
| Publisher: | Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar |
| Place of Publication: | Szeged |
| Event Title: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században |
| Event Type: | Conference |
| Event Location: | Szeged |
| Event Dates: | 2025. május 30. |
| Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/87959/ |
| Uncontrolled Keywords: | Élelmiszeripari technológia - búzakenyér - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - búzakenyér - előadáskivonat |
| Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
| Date Deposited: | 2025. Jun. 13. 09:21 |
| Last Modified: | 2025. Jun. 13. 09:21 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/88021 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |

