Céklafajták színanyag- és összpolifenol tartalmának alakulása eltérő szárítási hőmérséklet hatására : [absztrakt]

Takácsné Hájos Mária and Besbas Mohamed El-Amine: Céklafajták színanyag- és összpolifenol tartalmának alakulása eltérő szárítási hőmérséklet hatására : [absztrakt].

[thumbnail of mtg_kihivasok_konf_2025_026.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
mtg_kihivasok_konf_2025_026.pdf

Download (248kB) | Preview
Item Type: Conference or Workshop Item
Heading title: Élelmiszertudományi szekció
Journal or Publication Title: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
Date: 2025
ISBN: 978-963-688-052-1
Page Range: p. 26
Language: Hungarian
Publisher: Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar
Place of Publication: Szeged
Event Title: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században
Event Type: Conference
Event Location: Szeged
Event Dates: 2025. május 30.
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/87959/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripari technológia - cékla - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - cékla - előadáskivonat
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Date Deposited: 2025. Jun. 13. 09:26
Last Modified: 2025. Jun. 13. 09:26
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/88022

Actions (login required)

View Item View Item