TY  - CONF
AV  - public
ID  - acta75268
PB  - Faculty of Engineering, University of Szeged
T2  - International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged)
SN  - 978-963-306-853-3
UR  - http://acta.bibl.u-szeged.hu/75268/
KW  - Élelmiszeripari technológia - el?adáskivonat
KW  -  Probiotikumok - el?adáskivonat
KW  -  Mikroorganizmusok - élelmiszeripar - el?adáskivonat
KW  -  Mikrobiológia - el?adáskivonat
TI  - Microbiology of water kefir based on lemon and peppermint : potential probiotic properties
A1  -  Dani?i? Tatjana
A1  -  Tepi? Horecki Aleksandra
A1  -  Mili? Anita
A1  -  ?umi? Zdravko
A1  -  Koci?-Tanackov Sun?ica
A1  -  Bulut Sandra
Y1  - 2022///
CY  - Szeged
ER  -