relation: http://acta.bibl.u-szeged.hu/76280/ title: Combined action of natural phenolics and synthetic preservatives against food spoilage yeasts creator: Kimani Bernard Gitura creator: Anjeche Patrick Otete creator: Kerekes Erika Beáta creator: Krisch Judit creator: Papp Tamás creator: Vágvölgyi Csaba creator: Takó Miklós subject: 01. Természettudományok subject: 01.06. Biológiai tudományok subject: 02. Műszaki és technológiai tudományok subject: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák publisher: University of Szeged Faculty of Agriculture date: 2022 type: Konferencia vagy workshop anyag type: NonPeerReviewed format: part language: hu identifier: http://acta.bibl.u-szeged.hu/76280/1/wellmann_abstracts_2022_042.pdf identifier: Kimani Bernard Gitura; Anjeche Patrick Otete; Kerekes Erika Beáta; Krisch Judit; Papp Tamás; Vágvölgyi Csaba; Takó Miklós: Combined action of natural phenolics and synthetic preservatives against food spoilage yeasts. language: eng