relation: http://acta.bibl.u-szeged.hu/76280/
title: Combined action of natural phenolics and synthetic preservatives against food spoilage yeasts
creator:  Kimani Bernard Gitura
creator:  Anjeche Patrick Otete
creator:  Kerekes Erika Beáta
creator:  Krisch Judit
creator:  Papp Tamás
creator:  Vágvölgyi Csaba
creator:  Takó Miklós
subject: 01. Természettudományok
subject: 01.06. Biológiai tudományok
subject: 02. Műszaki és technológiai tudományok
subject: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
publisher: University of Szeged Faculty of Agriculture
date: 2022
type: Konferencia vagy workshop anyag
type: NonPeerReviewed
format: part
language: hu
identifier: http://acta.bibl.u-szeged.hu/76280/1/wellmann_abstracts_2022_042.pdf
identifier:    Kimani Bernard Gitura;  Anjeche Patrick Otete;  Kerekes Erika Beáta;  Krisch Judit;  Papp Tamás;  Vágvölgyi Csaba;  Takó Miklós:   Combined action of natural phenolics and synthetic preservatives against food spoilage yeasts.   
language: eng