relation: http://acta.bibl.u-szeged.hu/80539/
title: A HACCP rendszer alkalmazásának irányelvei a FAO/WHO Codex Alimentarius szerint
creator:  Fábri Ilona
creator:  Prokopp László
subject: 02. Műszaki és technológiai tudományok
subject: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
subject: 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
date: 1994
type: Cikk, tanulmány, mű
type: NonPeerReviewed
format: part
language: hu
identifier: http://acta.bibl.u-szeged.hu/80539/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1994_04_328-338.pdf
identifier:    Fábri Ilona;  Prokopp László:   A HACCP rendszer alkalmazásának irányelvei a FAO/WHO Codex Alimentarius szerint.  In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4.  pp. 328-338. (1994)   
language: hun