relation: http://acta.bibl.u-szeged.hu/81716/
title: A "Tartósított élelmiszerek - vizsgálati módszerek" szabványok vizsgálati módszereinél eltűrhető hibaszázalékok
creator:  Heltai László
subject: 02. Műszaki és technológiai tudományok
subject: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
subject: 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
date: 1956
type: Cikk, tanulmány, mű
type: NonPeerReviewed
format: part
language: hu
identifier: http://acta.bibl.u-szeged.hu/81716/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_04_234.pdf
identifier:    Heltai László:   A "Tartósított élelmiszerek - vizsgálati módszerek" szabványok vizsgálati módszereinél eltűrhető hibaszázalékok.  In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 4.  p. 234. (1956)   
language: hun