relation: http://acta.bibl.u-szeged.hu/81729/
title: A pH-érték meghatározása és gyakorlati jelentősége az élelmiszeriparban
creator:  Telegdy-Kováts László
subject: 02. Műszaki és technológiai tudományok
subject: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
subject: 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
publisher: Műszaki Könyvkiadó
date: 1957
type: Cikk, tanulmány, mű
type: NonPeerReviewed
format: part
language: hu
identifier: http://acta.bibl.u-szeged.hu/81729/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_01-02_003-018.pdf
identifier:    Telegdy-Kováts László:   A pH-érték meghatározása és gyakorlati jelentősége az élelmiszeriparban.  In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 1-2.  pp. 3-18. (1957)   
language: hun