relation: http://acta.bibl.u-szeged.hu/81732/
title: A hús szöveti összetétele és minősége közötti összefüggések I.
creator:  Szeredy Ida
creator:  Koltai Ákosné
subject: 02. Műszaki és technológiai tudományok
subject: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
subject: 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
publisher: Műszaki Könyvkiadó
date: 1957
type: Cikk, tanulmány, mű
type: NonPeerReviewed
format: part
language: hu
identifier: http://acta.bibl.u-szeged.hu/81732/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_01-02_037-048.pdf
identifier:    Szeredy Ida;  Koltai Ákosné:   A hús szöveti összetétele és minősége közötti összefüggések I.  In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 1-2.  pp. 37-48. (1957)   
language: hun