relation: http://acta.bibl.u-szeged.hu/82012/
title: A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei
creator:  Heltai László
creator:  Spanyár Pál
subject: 02. Műszaki és technológiai tudományok
subject: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
subject: 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
publisher: Műszaki Könyvkiadó
date: 1962
type: Cikk, tanulmány, mű
type: NonPeerReviewed
format: part
language: hu
identifier: http://acta.bibl.u-szeged.hu/82012/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_283-289.pdf
identifier:    Heltai László;  Spanyár Pál:   A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei.  In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 9-10.  pp. 283-289. (1962)   
language: hun