relation: http://acta.bibl.u-szeged.hu/82012/ title: A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei creator: Heltai László creator: Spanyár Pál subject: 02. Műszaki és technológiai tudományok subject: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák subject: 02.10.02. Élelmiszer és italfélék publisher: Műszaki Könyvkiadó date: 1962 type: Cikk, tanulmány, mű type: NonPeerReviewed format: part language: hu identifier: http://acta.bibl.u-szeged.hu/82012/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_283-289.pdf identifier: Heltai László; Spanyár Pál: A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 9-10. pp. 283-289. (1962) language: hun