relation: http://acta.bibl.u-szeged.hu/84351/
title: Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts : [abstract]
creator:  Hidas Karina
creator:  Tóth Adrienn
creator:  Hamar Eszter
creator:  Jakab Ivett
creator:  Friedrich László
creator:  Németh Csaba
subject: 02. Műszaki és technológiai tudományok
subject: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
publisher: University of Szeged Faculty of Agriculture
date: 2019
type: Konferencia vagy workshop anyag
type: NonPeerReviewed
format: part
language: hu
identifier: http://acta.bibl.u-szeged.hu/84351/1/wellmann_abstracts_2019_034-035.pdf
identifier:    Hidas Karina;  Tóth Adrienn;  Hamar Eszter;  Jakab Ivett;  Friedrich László;  Németh Csaba:   Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts : [abstract].   
language: eng