relation: http://acta.bibl.u-szeged.hu/85684/ title: Sensorial and physicochemical characterization of pasta from durum wheat flour enriched with chestnut flour creator: Megyesi Corina creator: Velciov Ariana-Bianca creator: Rădulescu Laura creator: Bujancă Gabriel creator: Rinovetz Alexandru subject: 01. Természettudományok subject: 01.04. Kémiai tudományok subject: 02. Műszaki és technológiai tudományok subject: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák subject: 02.10.02. Élelmiszer és italfélék publisher: University of Szeged date: 2024 type: Konferencia vagy workshop anyag type: NonPeerReviewed format: part language: hu identifier: http://acta.bibl.u-szeged.hu/85684/1/proceedings_of_isaep_2024_110-113.pdf identifier: Megyesi Corina; Velciov Ariana-Bianca; Rădulescu Laura; Bujancă Gabriel; Rinovetz Alexandru: Sensorial and physicochemical characterization of pasta from durum wheat flour enriched with chestnut flour. language: eng