relation: http://acta.bibl.u-szeged.hu/85684/
title: Sensorial and physicochemical characterization of pasta from durum wheat flour enriched with chestnut flour
creator:  Megyesi Corina
creator:  Velciov Ariana-Bianca
creator:  Rădulescu Laura
creator:  Bujancă Gabriel
creator:  Rinovetz Alexandru
subject: 01. Természettudományok
subject: 01.04. Kémiai tudományok
subject: 02. Műszaki és technológiai tudományok
subject: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
subject: 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
publisher: University of Szeged
date: 2024
type: Konferencia vagy workshop anyag
type: NonPeerReviewed
format: part
language: hu
identifier: http://acta.bibl.u-szeged.hu/85684/1/proceedings_of_isaep_2024_110-113.pdf
identifier:    Megyesi Corina;  Velciov Ariana-Bianca;  Rădulescu Laura;  Bujancă Gabriel;  Rinovetz Alexandru:   Sensorial and physicochemical characterization of pasta from durum wheat flour enriched with chestnut flour.   
language: eng