TY  - CONF
T2  - 30th International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Y1  - 2024///
AV  - public
PB  - University of Szeged
CY  - Szeged
A1  -  Megyesi Corina
A1  -  Velciov Ariana-Bianca
A1  -  R?dulescu Laura
A1  -  Bujanc? Gabriel
A1  -  Rinovetz Alexandru
UR  - http://acta.bibl.u-szeged.hu/85684/
TI  - Sensorial and physicochemical characterization of pasta from durum wheat flour enriched with chestnut flour
M2  - Szeged
VL  - 30
EP  - 113
ID  - acta85684
SN  - 978-963-688-009-5
SP  - 110
KW  - Élelmiszervizsgálat - érzékszervi
KW  -  Élelmiszeripari technológia
KW  -  Liszt
N1  - Bibliogr.: 113. p. ; ill. ; összefoglalás angol nyelven
ER  -