Szerző: " Ács Péterné"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Berényi Attila; Óvári Judit; Ács Péterné; Langó Bernadett; Matuz János: A kék szemszínű búza antocianin tartalma és sütőipari minősége : [absztrakt].

Cseuz László; Langó Bernadett; Tóth Beáta; Óvári Judit; Pugris Tamás; Bóna Lajos; Ács Katalin; Ács Péterné; Matuz János: Yield trials, field performance and quality investigations of ancient hexaploid, tetraploid and diploid wheat genotypes.

Czank Bernadett; Ács Péterné; Kovács Zzs.; Czankné É. Cs.; Bóna Lajos: the puff-pastry making properties of triticale flour. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 1. pp. 81-84. (2014)

Cseuz László; Ács Péterné; Pauk János; Fónad Péter; Csősz Lászlóné; Mesterházy Ákos; Tóth Beáta; Papp Mária; Óvári Judit: Testing the stability of grain yield and bread-making quality of wheat varieties in two different years. In: Review on agriculture and rural development, (1) 1. pp. 38-43. (2012)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 25. 01:36:43 CEST.