Tudományterület szerző szerint "Ács, Péterné"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 2.

Cikk, tanulmány, mű

Czank, Bernadett; Ács, Péterné; Kovács, Zzs.; Czankné, É. Cs.; Bóna, L.: the puff-pastry making properties of triticale flour. Review of faculty of engineering, (8) 1. pp. 81-84. (2014)

Cseuz, László; Ács, Péterné; Pauk, János; Fónad, Péter; Csősz, Lászlóné; Mesterházy, Ákos; Tóth, Beáta; Papp, Mária; Óvári, Judit: Testing the stability of grain yield and bread-making quality of wheat varieties in two different years. Review on agriculture and rural development, (1) 1. pp. 38-43. (2012)

A lista elkészítésének dátuma 2017. november 21. 18:40:50 CET.