Items where Author is "Antalóczy, Zoltán"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 8.

Article

Regős, László and Wolf, Tamás and Antalóczy, Zoltán: Időintervallum-változások hatása az automatikus EKG analízisre. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (11). pp. 302-307. (1982)

Regős, László and Wolf, Tamás and Szlávik, Ferenc and Antalóczy, Zoltán: A "Budapest" számítógépes EKG diagnosztikai rendszer orvosi értékelése. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (10). pp. 23-29. (1980)

Préda, István and Bukosza, István and Kozmann, György and Antalóczy, Zoltán: Felületi térképezés módszerének (surface mapping) diagnosztikus alkalmazása ischaemiás szívbetegségekben. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (9). pp. 434-445. (1978)

Bolyky, János and Kozmann, György and Szlávik, Ferenc and Wolf, Tamás and Antalóczy, Zoltán and Regős, László and Bukosza, István and Bíró, Sándor: A KFKI-OTKI kisszámítógépes EKG diagnosztikai rendszer fejlesztés tapasztalatainak áttekintése. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (9). pp. 446-458. (1978)

Szlávik, Ferenc and Antalóczy, Zoltán and Kozmann, György and Bolyky, János and Maros, István: Kisszámítógépes interaktív EKG diagnosztikai rendszerfejlesztés célkitűzései. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (7). pp. 387-396. (1976)

Kozmann, György and Préda, István and Shakin, Vsevolod V. and Szlávik, Ferenc and Antalóczy, Zoltán: Számítógépes mérő és adatgyűjtő eljárás a szív villamos és mechanikai rezgéstereinek vizsgálatához. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (7). pp. 373-386. (1976)

Préda, István and Bukosza, István and Kozmann, György and Shakin, Vsevolod V. and Antalóczy, Zoltán: A szív elektromos tevékenységének vizsgálata felületi potenciál térképezési technikával. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (7). pp. 359-372. (1976)

Antalóczy, Zoltán and Strommer, Mátyás and Regős, László and Tomor, Benedek: A myocardialis infarctusok triaxicardiometriás módszerrel történő kvantiatív vektor analízise. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (3). pp. 61-76. (1972)

This list was generated on 2020. május 28. 14:39:04 CEST.