Vissza |
Furulyás Diána; Savanya F.; Bánvölgyi Szilvia; Papp Nóra; Stefanovits-Bányai Éva; Stéger-Máté Mónika: Effects of enzyme treatment of the microfiltration of elderberry. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (10) 1. pp. 40-46. (2016)
Alsobh Areej; Vatai Gyula; Bánvölgyi Szilvia: Identification of bioactive compounds using RP-HPLC analysis of some hawthorn species extracts (Crataegus Pinnatifida BGE., C. Monogyna Jacq., C. Crus-Galli) and antioxidant activity evaluation : [abstract].
Alsobh Areej; Vatai Gyula; Bánvölgyi Szilvia: Optimization and comparison of heat, microwaves, and ultrasound-assisted extraction techniques to obtain polyphenol compounds from hawthorn fruti (Crataegus Monogyna Jacq.) : [abstract].
Alsobh Areej; Vatai Gyula; Bánvölgyi Szilvia: Identification of bioactive compounds using RP-HPLC analysis of some Hawthorn species extracts (crataegus pinnatifida BGE., C Monogyna Jacq., C. Crus-galli.) and antioxidant activity evaluation : [abstract].
Kőszegi Kornélia; Bánvölgyi Szilvia; Tóth Vivien; Stefanovits-Bányai Éva: Separation of valuable endogenous components from carrot peel by microwave extraction.
Alsobh Areej; Bánvölgyi Szilvia; Vatai Gyula: The effect if extraction time and sample ratio on the process of extracting active substances from Hawthorn (Crataegus Monogyna) using ultrasound.
Bánvölgyi Szilvia; Namukwambi Fiina K.; Kiss István; Stefanovits-Bányai Éva; Vatai Gyula: Extraction of antioxidant and polyphenol compounds from Tokaji aszú marc with iso-propanol-water solvent.
Dusza Eszter; Bánvölgyi Szilvia; Kiss István; Stefanovits-Bányai Éva; Vatai Gyula: Extraction of antioxidant and polyphenol compounds from Tokaji aszú marc.
Schenk Dóra; Furulyás Diána; Papp Nóra; Bánvölgyi Szilvia; Kiss István; Stefanovits-Bányai Éva; Vatai Gyula: Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása pirosribiszke-lé membránszeparációval történő besűrítése során.