Tudományterület szerző szerint "Bara-Herczegh, Ottilia"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 6.

Cikk, tanulmány, mű

Bara-Herczegh, Ottilia; Csanádi, József; Török, Gabriella: Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC to optimalize the milk processing. Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 73. (2009)

Bara-Herczegh, Ottilia: Szabad aminosavtartalom alakulása kashkaval sajtban. Tudományos közlemények, (25). pp. 9-15. (2005)

Csanádi, József; Bara-Herczegh, Ottilia; Fenyvessy, József: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajt kitermelésére és a savanyú alvadék tulajdonságaira. Tudományos közlemények, (24). pp. 17-23. (2003)

Horváthné Almássy, Katalin; Bajuszné Kabók, Katalin; Bara-Herczegh, Ottilia: Sűrítő hidrokolloidok vizsgálata modellrendszerekben. Tudományos közlemények, (20). pp. 1-10. (1999)

Bara-Herczegh, Ottilia; Horváthné Almássy, Katalin; Fenyvessy, József: Pannónia sajt érése során lejátszódó változások követése állományprofíl analízissel. Tudományos közlemények, (19). pp. 1-7. (1996)

Bara-Herczegh, Ottilia; Fenyvessy, József; Csanádi, József: Method for characterizing the extent of cheese ripening. Tudományos közlemények, (18). pp. 118-124. (1995)

A lista elkészítésének dátuma 2017. november 22. 23:21:34 CET.