Items where Author is "Basarin, Biljana"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 3.

Article

Nagy, Imre and Vuksanović, Gordana and Mesaroš, Minučer and Marković, Slobodan and Gavrilov, Milivoj and Pavić, Dragoslav and Basarin, Biljana and Lukić, Tin: Az aszály és a belvíz társadalmi és gazdasági következményei a Vajdaságban/Szerbiában. In: Aszály és belvíz monitoring és menedzsment, valamint a kapcsolódó kockázatok a Dél-Alföldön és a Vajdaságban : konferenciakötet. pp. 62-68. (2019)

Nagy, Imre and Vuksanović, Gordana and Mesaroš, Minučer and Marković, Slobodan and Gavrilov, Milivoj and Pavić, Dragoslav and Basarin, Biljana and Lukić, Tin: Social and economic impacts of drought and inland excess water in Vojvodina/Serbia. In: Aszály és belvíz monitoring és menedzsment, valamint a kapcsolódó kockázatok a Dél-Alföldön és a Vajdaságban : konferenciakötet. pp. 240-246. (2019)

Nagy, Imre and Vuksanović, Gordana and Mesaroš, Minučer and Marković, Slobodan and Gavrilov, Milivoj and Pavić, Dragoslav and Basarin, Biljana and Lukić, Tin: Socioekonomske posledice suša i suvišnih unutrašnjih voda u Vojvodini/Srbiji. In: Aszály és belvíz monitoring és menedzsment, valamint a kapcsolódó kockázatok a Dél-Alföldön és a Vajdaságban : konferenciakötet. pp. 150-156. (2019)

This list was generated on 2020. július 8. 10:39:01 CEST.