Items where Author is "Benka, Pavel"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 3.

Article

Bezdan, Atila and Gavrilović, Olivera and Njegomir, Milan and Blažević, Aniko and Janković, Duško and Vranešević, Milica and Blagojević, Boško and Benka, Pavel: A Csúrog-Zsablyai vízrendszer hidrológiai értékelése. In: Aszály és belvíz monitoring és menedzsment, valamint a kapcsolódó kockázatok a Dél-Alföldön és a Vajdaságban : konferenciakötet. pp. 69-82. (2019)

Bezdan, Atila and Gavrilović, Olivera and Njegomir, Milan and Blažević, Aniko and Janković, Duško and Vranešević, Milica and Blagojević, Boško and Benka, Pavel: The Čurug-Žabalj Drainage System. In: Aszály és belvíz monitoring és menedzsment, valamint a kapcsolódó kockázatok a Dél-Alföldön és a Vajdaságban : konferenciakötet. pp. 247-261. (2019)

Bezdan, Atila and Gavrilović, Olivera and Njegomir, Milan and Blažević, Aniko and Janković, Duško and Vranešević, Milica and Blagojević, Boško and Benka, Pavel: Čuruško-Žabaljski sliv. In: Aszály és belvíz monitoring és menedzsment, valamint a kapcsolódó kockázatok a Dél-Alföldön és a Vajdaságban : konferenciakötet. pp. 157-171. (2019)

This list was generated on 2020. július 11. 17:54:31 CEST.