Szerző: " Biacs Péter"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 10.

Cikk, tanulmány, mű

Biacs Péter: Possible advances of the climatic change in agricultural production and in human nutrition. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 1. pp. 17-20. (2010)

Temesi Ágoston; Biacs Péter; Szente Viktória: A konzervipari termékek és a konzervek fogyasztói értelmezése = Consumers' definition for canned foods and canned food industrial products. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 1. pp. 24-34. (2010)

Biacs Péter: A minőség dimenziói az agrárgazdaságban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 2. pp. 89-96. (1997)

Biacs Péter; Erdész Sándor: Minőségi Hét Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 59-60. (1993)

Biacs Péter; Tóth Árpád: Paprikaőrlemények szártartalom mérése fotoakusztikai spektroszkópiával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 39-44. (1993)

Biacs Péter; Váradi Mária: Beszámoló : a Codex Alimentarius Analitikai és Mintavételi Módszerek Bizottság XVII. üléséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 3. pp. 164-166. (1991)

Mohos Ferenc; Kocsányi László; Váradi Mária; Biacs Péter: A fotoakusztikus spektroszkópia (PÁS) alkalmazási lehetősége az élelmiszeripari nyers- és adalékanyagok minősítésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 4. pp. 194-208. (1990)

Biacs Péter; Váradi Mária: Beszámoló az 1988. évi Vegyészkonferenciáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. pp. 234-240. (1988)

Holló János; Kurucz Éva; Biacs Péter; Erdélyi Anna: Repce és napraforgó magolajok "Lecitin"-összetételének kromatográfiás vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 257-266. (1974)

Bíró Endre; Biacs Péter: Az infravörös spektroszkópia alkalmazása nagymolekulájú zsírsavak vizsgálatára I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 156-164. (1969)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 24. 22:56:32 CEST.