Items where Author is "Csambalik, László"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 6.

Article

Csambalik, László and Tóbiás, Andrea: Különböző saccharomyces cerevisiae oldatok hatása rukkola vegetatív növekedésére. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (14) 2. pp. 13-17. (2019)

Csambalik, László and Ladányi, Márta and Tóth, Eszter and Divéky-Ertsey, Anna: Advantageous traits of Hungarian tomato accessions for future utilization. In: Review on agriculture and rural development, (7) 1-2. pp. 44-48. (2018)

Csambalik, László and Tóbiás, Andrea: Application of Saccharomyces cerevisiae for nutritional value enhancement in agricultural plants : a review. In: Acta biologica Szegediensis, (62) 2. pp. 146-157. (2018)

Csambalik, László and Tóbiás, Andrea: Saccliaromyces cerevisiae oldatok hatása a paradicsom termésmennyiségére és -minőségére. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 3. pp. 29-34. (2017)

Csambalik, László and Orbán, Csaba and Stéger-Máté, Mónika and Pusztai, Péter and Divéky-Ertsey, Anna: Antioxidant profile of tomato landraces for fresh consumption. In: Acta biologica Szegediensis, (60) 2. pp. 177-182. (2016)

Csambalik, László and Divéky-Ertsey, Anna and Ladányi, Márta and Orbán, Csaba: Influence of abiotic disorders on nutritional values of tomato (solanum lycopersicum. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 1. pp. 42-47. (2014)

This list was generated on 2020. július 6. 22:49:47 CEST.