Szerző: " Csanádi József"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 38.

Dobozi Réka; Jákói Zoltán; Vidács Anita; Csanádi József; Beszédes Sándor: Dielektromos mérések alkalmazása savanyú tejtermékek gyártási, romlási folyamatainak monitorozására : [absztrakt].

Dobozi Réka; Jákói Zoltán; Vidács Anita; Csanádi József; Beszédes Sándor: Monitoring the spoilage process of dairy products by dielectric measurement : [abstract].

Dobozi Réka; Jákói Zoltán; Beszédes Sándor; Csanádi József: Cheese ripening process monitored by dielectric parameters.

Pap Hajnalka; Németh Lukács; Lőrincz Ádám; Mihalkó József; Szepesi-Bencsik Dóra; Csanádi József: Comparison of large and small-scale-hard cheeses.

Dobozi Réka; Jákói Zoltán; Csanádi József; Beszédes Sándor: Monitoring the acid coagulation process of milk by dielectric measurement.

Szűts Viktória; Bolyós Katalin V.; Farmaki-Erini Dimitra; Nga Le Phi; P. Szabó Balázs; Matúz János; Csanádi József: Rice and milk maintain the ionic homeostasis.

Szűts Viktória; Tasnády Dorina; Manic Emilija; Štojanovič Zaklina; P. Szabó Balázs; Véha Antal; Nga Le Phi; Deim Zoltán; Csanádi József; Matúz János: Role of water in cultivation of rice and wheat determines the ingredients of seeds.

Kertész Szabolcs; Huszár Gabriella; Szegedi Balázs; Lennert József Richárd; Csanádi József; Sz. Gulyás Nikolett; László Zsuzsanna; Veréb Gábor; Beszédes Sándor; Hodúr Cecília: The possibilities of membrane separation intensification by 3D printing.

Dobozi Réka; Beszédes Sándor; Csanádi József: Dielectric measurements for monitoring dairy technology processes.

Csanádi József; Bara-Herczegh Ottilia; Szabolcsi Attila; Mihalkó József; Lőrincz Ádám: Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd. In: Analecta technica Szegedinensia, (15) 1. pp. 73-81. (2021)

Szűts Viktória; Wéber Fanni; Ötvös Ferenc; Farmaki Dimitra Eirini; Domonkos Ildikó; Blastyák András; Berczes Kitty; Szegletes Zita; Ughy Bettina; Zsíros Ottó; Balog-Vig Fanny; Csanádi József; Véha Antal; Halasy Katalin; Szabó Ferenc; Gál József: Fish and other species were perished for soiling and economy clearing in Tisza river at latest decades.

Lemmer Balázs; Szpisják-Gulyás Nikolett; Jákói Zoltán; Bányai Gréta; Csanádi József; Hodúr Cecília: Antioxidant activity of whey proteins.

Csanádi József; Bihari Nagy Barbara; Nyáradi Katica: Composition and certain properties of of goat's milk from small farms in South Hungary.

Szűts Viktória; Márki Judit; Szegletes Zsolt; Deim Zoltán; Koller Attila; Szűts Rita; Ötvös Ferenc; Šereš Zita; P. Szabó Balázs; Véha Antal; Csanádi József: Evaluation of the seasonal effect on the milk performance of cow's and goat's.

Kertész Szabolcs; Szerencsés Szabolcs; László Zsuzsanna; Csanádi József; Veréb Gábor; Beszédes Sándor; Šereš Zita; Hodúr Cecília: Membrane filtration tests for dairy wastewater separation.

Márki Judit; Csanádi József; Deim Zoltán; Koller Attila; Szűts Rita; Szegletes Zsolt; Otvos Ferenc; Seres Zita; P. Szabó Balázs; Véha Antal; Szuts Viktória: Seasonal effect of quality of milk in cow.

Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecília: Analysis of the different filtration parameters of whey by tubular and vibratory filtration systems. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 1. pp. 6-11. (2014)

Csanádi József; Csapó J.; Fenyvessy József; Jávor A.; Bara-Herczegh Ottilia: The free d-aspartic acid and d-glutamic acid content of sheep milk and sheep milk products. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 2. pp. 101-105. (2014)

Bara-Herczegh Ottilia; Csanádi József; Barakonyi Sándor: Investigation on the texture of cream cheese with different methods. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 5-9. (2013)

Vincze-Lendvai Edina; Csanádi József: Some aspect of consumers' habit by fermented milk products. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 74-79. (2013)

Bajúsz Ildikó; Csanádi József; Fenyvessy József: Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe's milk. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1. pp. 5-8. (2010)

Csanádi József: Effect of lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 2-3. pp. 36-42. (2010)

Csanádi József; Horváth H. Zsuzsanna; Kiss Annamária: A simple method for observing rennet coagulation in goat milk. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1. pp. 22-30. (2010)

Bara-Herczegh Ottilia; Csanádi József; Török Gabriella: Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC to optimalize the milk processing. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 73. (2009)

Csanádi József: Zsírgolyócskák méreteloszlásának vizsgálata tehén- és kecsketejben. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 76. (2009)

Csanádi József; Fenyvessy József; Bajúsz Ildikó: The breeding of tsigai sheep as a possibility towards the profitability II. fatty acid composition of milk. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 13-18. (2008)

Fenyvessy József; Csanádi József; Eszes Ferenc: Product development utilising sheep milk whey. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 37-41. (2007)

Csanádi József; Fenyvessy József; Bajúsz Ildikó: The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability : milking performance, productions indexes. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 23-30. (2007)

Bajúsz Ildikó; Csanádi József: The examination of Tsigai ewe milk. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 1-6. (2007)

Csanádi József: New safety element for dairy technology. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 19-25. (2005)

Csanádi József; Bara-Herczegh Ottilia; Fenyvessy József: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajt kitermelésére és a savanyú alvadék tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 17-23. (2003)

Csanádi József: Tejelő célú juhtenyésztés a Dél-alföldi régióban. In: Tudományos közlemények, (22). pp. 12-25. (2001)

Csanádi József: Tények és lehetőségek a magyar juhtej- gazdaságban. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 36-45. (2000)

Kígyóssy Zsolt; Csanádi József; Puskás Zs.: Kisüzemi vertikális sajtprés fejlesztése. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 54-63. (1999)

Csanádi József; Fenyvessy József: A tehén-, juh-, kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozásélettani megítélése. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 64-70. (1999)

Bara-Herczegh Ottilia; Fenyvessy József; Csanádi József: Method for characterizing the extent of cheese ripening. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 118-124. (1995)

Fenyvessy József; Csanádi József: Tejtermékek tápértékének, emészthetőségének javítása. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 27-34. (1995)

Fenyvessy József; Bara Tamásné; Csanádi József: Laktózhidrolízis tejtermékekben. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 109-120. (1994)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 25. 14:34:19 CEST.