Szerző: " Csató Sándor"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Horváth H. Zsuzsanna; Csató Sándor: The effect of grain size on the colour characteristics of durum semolinas. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 2-3. pp. 96-103. (2010)

Csató Sándor; Fekete Mária: Examination of phisical parameters of pectin gels extracted from fruit presscakes. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 17-21. (2009)

Varga László; Csató Sándor: Method and problem of optical investigation of food colors. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 106-111. (2007)

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 14:01:30 CET.