Items where Author is "Csernay, László"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 25.

Article

Keresztury, Balázs and Csernay, László: Introduction to an automatized cheating prevention system at computerized open-book lab exams. Conference of PhD Students in Computer Science, (8). pp. 26-27. (2012)

Kuba, Attila and Csernay, László and Vidákovich, Tibor: Kísérleti gammakamerás emissziós számítógépes tomográfiai (ECT) software rendszer. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (11). pp. 19-23. (1982)

Máté, Eörs and Csernay, László: A SUPER-SEGAMS vezérlése FORTRAN programból. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (11). pp. 9-13. (1982)

Csernay, László: A számítástechnika szerepe az orvosi képalkotó eljárásokban : Kalmár László-emlékelőadás. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (11). pp. 1-8. (1982)

Mester, János and Máté, Eörs and Pávics, László and Horváth, Emese and Csernay, László: A szív periodikus mozgásának fázis- és amplitudó analízise. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (11). pp. 14-18. (1982)

Kuba, Attila and Csernay, László: Transzmissziós számítógépes tomográfia szimulációjával szerzett tapasztalatok, II. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (9). pp. 244-257. (1978)

Almási, L. and Csernay, László and Csirik, János and Nemessányi, Zoltán: Új képkijelzési lehetőségek a SEGAMS-ban. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (9). pp. 236-243. (1978)

Csernay, László: Kerekasztal-megbeszélés. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (8). pp. 345-347. (1977)

Csernay, László: Kerekasztal-megbeszélés. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (8). pp. 391-392. (1977)

Kuba, Attila and Csernay, László and Kovács, Anna: Transzmissziós computeres tomográfia szimulációjával szerzett tapasztalatok. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (8). pp. 29-38. (1977)

Makay, Árpád and Csernay, László and Csirik, János and Kovács, Anna: On-line statikus és dinamikus felvételek a SEGAMS rendszerben. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (7). pp. 17-22. (1976)

Nemessányi, Zoltán and Csernay, László and Kovács, Anna: Rectilinearis scanner képeinek off-line értékelése SEGAMS-szal. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (7). pp. 23-28. (1976)

Csirik, János and Scherer, Ferenc and Kuba, Attila and Huhn, Edit and Nemessányi, Zoltán and Csernay, László: A SEGAMS képfeldolgozói programjaival szerzett tapasztalatok. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (7). pp. 9-15. (1976)

Csernay, László and Csirik, János and Nemessányi, Zoltán and Kovács, Anna: A SEGAMS-rendszerrel szerzett tapasztalatok az IAEA képkiértékelő versenyben. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (7). pp. 1-9. (1976)

Csernay, László: The use of computers in nuclear medicine. Acta cybernetica, (2) 3. pp. 219-227. (1975)

Csirik, János and Csernay, László and Kuba, Attila: Májszcintigramok automatikus értékeléséről. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (4). pp. 346-349. (1973)

Kalmár, László and Aczél, György and Bencze, József and Bognár, Miklós and Csernay, László and Csibi, Sándor and Horváth, Mihály and Hunya, Péter and Ivanyos, Lajos and Madarász, István and Ringwald, Gábor and Simon, Gábor and Szentgáli, Gyula and Toperczer, Ákos and Viszt, Éva: Kerekasztal-konferencia : számítógépek a kórházi és rendelőintézeti betegellátásban. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (3). pp. 341-369. (1972)

Csernay, László and Csirik, János: Májszcintigrammok szintvonalas és térbeli ábrázolása. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (3). pp. 331-338. (1972)

Madarász, István and Szekeres, L. and Kellényi, L. and Murányi, László and Matievics, J. and Csanády, M. and Latzkovits, L. and Fajszi, Csaba and Szentistványi, István and Hantos, Zoltán and Hunya, Péter and Monos, Emil and Szűcs, Béla and Szabó, R. and Pellionisz, András and Csirik, János and Csernay, László and Nemessúri, Mihály and Győri, István and Mészáros, István and Iványi, Gyula and Zámori, Zoltán and Prónay, Gábor and Gaál, A. and Török, A. and Sebestyén, Ferenc and Fehér, Ottó and Benedek, György and Horváth, M.: Outlines of the lectures delivered at the colloquium on "Cybernetical and Computing Methods in Medicine and Biology". Acta cybernetica, (1) 4. pp. 283-292. (1972)

Kalmár, László and Aczél, György and Csernay, László and Csibi, Sándor and Gulyás, Ottó and Győri, István and Hahn, István and Horváth, Mihály and Hunya, Péter and Kállai, Nándor and Lamm, György and Levialdi, Stefano and Madarász, István and Makay, Árpád and Németh, József and Popper, György and Tarján, György: Kerekasztal-konferencia a kisszámítógépek orvosi alkalmazásairól. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (2). pp. 233-260. (1971)

Szerényi, László and Csirik, János and Csernay, László: Radioaktív preparátumok raktározási és felhasználási programja. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (2). pp. 125-133. (1971)

Csernay, László and Csirik, János: Szcintigrammok automatikus kiértékelésének problémái. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (2). pp. 141-143. (1971)

Csirik, János and Csernay, László: Áttekintés a SZOTE I. Belgyógyászati Klinika Izotóp Laboratóriumában diagnosztikus célra kifejlesztett számítógépes programokról. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (2). pp. 135-139. (1971)

Csirik, János and Csernay, László: Iterációs eljárás a számítógépes szcintigráfiában. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (1). pp. 116-124. (1970)

Csernay, László and Csirik, János: Számítógép használata a szcintigráfiás eljárás diagnosztikus problémáinak megoldásában. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (1). pp. 111-115. (1970)

This list was generated on 2020. április 1. 14:31:32 CEST.