Items where Author is "Czakó, Mihály"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 8.

Article

Fehérné Patkós, Erzsébet and Czakó, Mihály: Formában hőkezelt húsipari termékek hőkezelési egyenértékei. Tudományos közlemények, (15). pp. 121-134. (1988)

Czakó, Mihály and Fehérné Patkós, Erzsébet: Néhány főtt-füstölt bélbetöltött hentesáru hőkezelési egyenértékének meghatározása. Tudományos közlemények, (14). pp. 57-64. (1987)

Horváth, Károly and Czakó, Mihály and Répási, Gizella: A morzsagyártás mikrobiológiai fázisvizsgálata. Tudományos közlemények, (11). pp. 39-43. (1983)

Czakó, Mihály: Különböző búzafajták proteázaktivitásának változása kevert műtrágyázás hatására. Tudományos közlemények, (8). pp. 85-87. (1980)

Czakó, Mihály and Király, László: Hústartalmú konzervek hőterhelése. Tudományos közlemények, (6). pp. 51-54. (1976)

Czakó, Mihály and Bucsi, Imréné: Fehérjebontó csírák számának meghatározására szolgáló tápközegek összehasonlító vizsgálata. Tudományos közlemények, (4). pp. 27-31. (1974)

Czakó, Mihály and Varga, Kálmán: Kísérletek krémtúró és ízesített krémtúró eltarthatósági idejének növelésére. Tudományos közlemények, (1). pp. 49-54. (1971)

Czakó, Mihály: A higiénia oktatásának helyzete az élelmiszeripari oktatási intézményekben. Tudományos közlemények, (1). pp. 7-10. (1971)

This list was generated on 2019. szeptember 19. 00:56:30 CEST.