Szerző: " Dalmadi István"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 11.

Cikk, tanulmány, mű

Farkas Valér; Dalmadi István: Elektronikus orr - az élelmiszervizsgálat sok célra használható új eszköze = Electronic nose - a new multi-purpose tool for food investigation. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 4. pp. 171-183. (2013)

Németh Csaba; Németh Zoltán; Dalmadi István; Friedrich László; Surányi József; Balla Csaba: Destruction of Salmonella enteritidis in liquid egg white as the function of treatment temperature and heating rate. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 314-319. (2011)

Farkas Valér; Dalmadi István; Hartyáni Piroska: Gyümölcslevek romlását okozó savtűrő baktérium anyagcseretermékének kimutatása elektronikus orral = Detection of a metabolite produced by an acidophilic spoilage-causing bacteria by using electronic nose. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 3. pp. 156-168. (2011)

Dalmadi István; Fail József; Hitka Géza; Balla Csaba: SPME-GC technika alkalmazása élelmiszertechnológiai kutatásokban = Application of SPME-GC technique in research of food-technology. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 2. pp. 99-110. (2011)

Dalmadi István; Seregély Zsolt; Kaffka Károly; Farkas József: Néhány többváltozós kemometriai módszer alkalmazása műszeres analitikai vizsgálatok értékelésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 4. pp. 222-238. (2007)

Konferencia vagy workshop anyag

Hasani Endrit; Boylu Meltem; Dalmadi István; Kenesei György: The effect of chilled and frozen storage on sous vide treated pork chops : [abstract].

Hussein Khabat Noori; Kenesei György; Dalmadi István: Combination of active compounds of essential oil and HHP technology in chicken meat.

Murár Zsuzsanna; Dalmadi István: Electronic nose investigation of white button mushroom (Agaricus bisporus) preserved by combined treatments.

Hussein Khabat Noori; Forgács Regina; Kenesei György; Dalmadi István: Instrumental analysis of sensory properties of chicken meat treated by combined thermal and nonthermal food preservation techniques.

Khabat Noori; Friedrich László; Kiskó Gabriella; Németh Csaba; Dalmadi István: Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentration of Allyl-isothiocyanate.

Murár Zsuzsanna; Fodor Marietta; Dalmadi István: Near infrared spectroscopy investigation of white button mushroom preserved by combined treatments.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 25. 09:02:24 CEST.