Szerző: " Divéky-Ertsey Anna"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 8.

Cikk, tanulmány, mű

Csambalik László; Ladányi Márta; Tóth Eszter; Divéky-Ertsey Anna: Advantageous traits of Hungarian tomato accessions for future utilization. In: Review on agriculture and rural development, (7) 1-2. pp. 44-48. (2018)

Csambalik László; Orbán Csaba; Stéger-Máté Mónika; Pusztai Péter; Divéky-Ertsey Anna: Antioxidant profile of tomato landraces for fresh consumption. In: Acta biologica Szegediensis, (60) 2. pp. 177-182. (2016)

Csambalik László; Divéky-Ertsey Anna; Ladányi Márta; Orbán Csaba: Influence of abiotic disorders on nutritional values of tomato (solanum lycopersicum. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 1. pp. 42-47. (2014)

Konferencia vagy workshop anyag

Kondacs Márk; Divéky-Ertsey Anna; Csambalik László: Different concentrations of biostimulators impact colorimetric parameters of intensively managed tomato (Solanum lycopersicum L.) frutis : [abstract].

Divéky-Ertsey Anna; Hollinetz Samuel; Csambalik László: Color changes during storage of organic and conventional carrots.

Divéky-Ertsey Anna; Csambalik László; Pusztai Péter; Madaras Krisztina; Gál Izóra: Comparison of different substrates for organic seedling production.

Csambalik László; Divéky-Ertsey Anna; Tóth Ferenc; Boziné Pullai Krisztina: Extensive management system enhances marketable yield of tomato landraces.

Csambalik László; Ladányi Márta; Tóth Eszter; Divéky-Ertsey Anna: Advantageous traits of Hungarian tomato accessions for future utilization.

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 21:11:42 CET.