Szerző: " Fehér László"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 13.

László Zsuzsanna; Fehér László: Effect of ozone and vuv light in the presence of food components. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 67-73. (2007)

Fehér László: Vákuumcsomagolt termékek mikroflórájának vizsgálata a tárolás függvényében. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 63-66. (2000)

Fehér László; Molnár József; Földeák Sándor: Biológiai aktivitás és a kémiai szerkezet összefüggése fungicid vegyületeknél. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 70-74. (1995)

Patkós Erzsébet; Fehér László: Technológiai paraméterek hatása a vörösáruk minőségére. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 121-129. (1994)

Fehér László: Trichoderma-ellenes vegyületek keresése. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 205-213. (1994)

Kabók Katalin; Huszka Tibor; Fehér László: Műbelek egyes fizikai jellemzőinek vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 90-101. (1990)

Kovács Erzsébet; Fehér László: Felületaktív anyagok hatása a száraztészták szerkezetére. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 111-120. (1988)

Fehér László; Brwaf M. Saeed: Mikroszkópos szerkezetvizsgálat alkalmazása tésztaipari alapanyagok és késztermékek minősítéséhez : Fehér László. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 45-50. (1983)

Fehér László: A szegedi körzetben termelt tej mikrobiológiai minősége. In: Tudományos közlemények, (10). pp. 27-31. (1982)

Fehér László: Fenantrén származékok baktericid hatásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 23-27. (1976)

Fehér László; Kővári Árpádné: Kísérletek állati eredetű hulladékok enzimekkel történő lebontására. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 33-36. (1975)

Fehér László; Major József; Szabó Imre J.: Pektinbontás vizsgálata penészekből előállított enzimkészítményekkel és azok keverékeivel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 5-6. pp. 255-259. (1957)

Fehér László; Szabó Imre J.: Gyors módszer D-galakturonsav előállítására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 5-6. pp. 277-281. (1956)

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 29. 06:00:56 CET.