Tudományterület szerző szerint "Fehér, László"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 11.

Cikk, tanulmány, mű

László, Zsuzsanna; Fehér, László: Effect of ozone and vuv light in the presence of food components. Review of faculty of engineering. pp. 67-73. (2007)

Fehér, László: Vákuumcsomagolt termékek mikroflórájának vizsgálata a tárolás függvényében. Tudományos közlemények, (21). pp. 63-66. (2000)

Fehér, László; Molnár, József; Földeák, Sándor: Biológiai aktivitás és a kémiai szerkezet összefüggése fungicid vegyületeknél. Tudományos közlemények, (18). pp. 70-74. (1995)

Patkós, Erzsébet; Fehér, László: Technológiai paraméterek hatása a vörösáruk minőségére. Tudományos közlemények, (17). pp. 121-129. (1994)

Fehér, László: Trichoderma-ellenes vegyületek keresése. Tudományos közlemények, (17). pp. 205-213. (1994)

Kabók, Katalin; Huszka, Tibor; Fehér, László: Műbelek egyes fizikai jellemzőinek vizsgálata. Tudományos közlemények, (16). pp. 90-101. (1990)

Kovács, Erzsébet; Fehér, László: Felületaktív anyagok hatása a száraztészták szerkezetére. Tudományos közlemények, (15). pp. 111-120. (1988)

Fehér, László; Brwaf, M. Saeed: Mikroszkópos szerkezetvizsgálat alkalmazása tésztaipari alapanyagok és késztermékek minősítéséhez : Fehér László. Tudományos közlemények, (11). pp. 45-50. (1983)

Fehér, László: A szegedi körzetben termelt tej mikrobiológiai minősége. Tudományos közlemények, (10). pp. 27-31. (1982)

Fehér, László: Fenantrén származékok baktericid hatásának vizsgálata. Tudományos közlemények, (6). pp. 23-27. (1976)

Fehér, László; Kővári, Árpádné: Kísérletek állati eredetű hulladékok enzimekkel történő lebontására. Tudományos közlemények, (5). pp. 33-36. (1975)

A lista elkészítésének dátuma 2017. november 19. 00:28:03 CET.