Tudományterület szerző szerint "Fekete, Mária"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Cikk, tanulmány, mű

Jankó, Judit; Fekete, Mária: Broiler chicken : the comparative-evaluative analysis of the manual slicing technology. Review of faculty of engineering 2-3. pp. 114-121. (2010)

Csató, Sándor; Fekete, Mária: Examination of phisical parameters of pectin gels extracted from fruit presscakes. Review of faculty of engineering. pp. 17-21. (2009)

Fekete, Mária; Márton, G.; Iványi, E.: Investigation of the relation between the colorant content and the colour characteristics of the edible oil based extracts of the paprika grist. Review of faculty of engineering. pp. 26-29. (2008)

Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna; Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna; Fekete, Mária; Hodúr, Cecília: Fűszerpaprika őrlemények színének homogenitás vizsgálata. Tudományos közlemények, (24). pp. 54-59. (2003)

A lista elkészítésének dátuma 2017. szeptember 20. 16:56:12 CEST.