Vissza |
Jankó Judit; Fekete Mária: Broiler chicken : the comparative-evaluative analysis of the manual slicing technology. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 2-3. pp. 114-121. (2010)
Csató Sándor; Fekete Mária: Examination of phisical parameters of pectin gels extracted from fruit presscakes. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 17-21. (2009)
Fekete Mária; Márton G.; Iványi E.: Investigation of the relation between the colorant content and the colour characteristics of the edible oil based extracts of the paprika grist. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 26-29. (2008)
Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Fekete Mária; Hodúr Cecília: Fűszerpaprika őrlemények színének homogenitás vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 54-59. (2003)