Items where Author is "Fenyvessy, József"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 19.

Article

Csanádi, József and Csapó, J. and Fenyvessy, József and Jávor, A. and Bara-Herczegh, Ottilia: The free d-aspartic acid and d-glutamic acid content of sheep milk and sheep milk products. Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 2. pp. 101-105. (2014)

Bajúsz, Ildikó and Csanádi, József and Fenyvessy, József: Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe's milk. Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1. pp. 5-8. (2010)

Fenyvessy, József: Nutritional value of component of small ruminant's milk. Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 77. (2009)

Fenyvessy, József: A tej minősége, beltartalma és a tejtermelés gazdaságossága. Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 36. (2009)

Csanádi, József and Fenyvessy, József and Bajúsz, Ildikó: The breeding of tsigai sheep as a possibility towards the profitability II. fatty acid composition of milk. Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 13-18. (2008)

Fenyvessy, József and Csanádi, József and Eszes, Ferenc: Product development utilising sheep milk whey. Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 37-41. (2007)

Csanádi, József and Fenyvessy, József and Bajúsz, Ildikó: The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability : milking performance, productions indexes. Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 23-30. (2007)

Csanádi, József and Bara-Herczegh, Ottilia and Fenyvessy, József: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajt kitermelésére és a savanyú alvadék tulajdonságaira. Tudományos közlemények, (24). pp. 17-23. (2003)

Fenyvessy, József and Lendvai, Edina: Édesvízi halak eltarthatóságának vizsgálata. Tudományos közlemények, (23). pp. 24-28. (2002)

Eszes, Ferenc and Fenyvessy, József: Élelmiszerek hőkezelésének egyes vonatkozásai. Tudományos közlemények, (23). pp. 1-6. (2002)

Fenyvessy, József: Néhány alapvető élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése. Tudományos közlemények, (22). pp. 136-146. (2001)

Fenyvessy, József: Porított termékek egyes minőségét befolyásoló tényezőinek vizsgálata. Tudományos közlemények, (21). pp. 12-18. (2000)

Csanádi, József and Fenyvessy, József: A tehén-, juh-, kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozásélettani megítélése. Tudományos közlemények, (20). pp. 64-70. (1999)

Rajkó, Róbert and Gyimes, Ernő and Fenyvessy, József: Impakt faktor-citációs index : II. rész. Tudományos közlemények, (19). pp. 22-33. (1996)

Bara-Herczegh, Ottilia and Horváthné Almássy, Katalin and Fenyvessy, József: Pannónia sajt érése során lejátszódó változások követése állományprofíl analízissel. Tudományos közlemények, (19). pp. 1-7. (1996)

Bara-Herczegh, Ottilia and Fenyvessy, József and Csanádi, József: Method for characterizing the extent of cheese ripening. Tudományos közlemények, (18). pp. 118-124. (1995)

Fenyvessy, József and Csanádi, József: Tejtermékek tápértékének, emészthetőségének javítása. Tudományos közlemények, (18). pp. 27-34. (1995)

Fenyvessy, József and Bara, Tamásné and Csanádi, József: Laktózhidrolízis tejtermékekben. Tudományos közlemények, (17). pp. 109-120. (1994)

Fenyvessy, József and Réti, László: Adatok a Sordi Steriplak UHT berendezés működéséhez és a tej ultrapasztőrözése során bekövetkező változásokhoz. Tudományos közlemények, (10). pp. 41-47. (1982)

This list was generated on 2020. április 3. 07:35:13 CEST.