Vissza |
Kiss Zsuzsanna; Szabó-Nótin Beatrix; Chaagnadorj Rentsendavaa; Stéger-Máté Mónika; Stefanovits-Bányai Éva; Furulyás Diána: Development of bakery product with sea buckthorn pomace - Hippophae rhamnoides L.
Klink Vanessza; Székely Dóra; Stégerne-Máté Mónika; Stefanovits-Bányai Éva; Furulyás Diána: Product development of sea buckthorn residual pomance tea mixture.
Furulyás Diána; Szabó Zsanett; Szalóki-Dorkó Lilla; Székely Dóra; Stéger-Máté Mónika; Stefanovits-Bányai Éva: Developing of antioxidant-enriched apple juice with elderberry (Sambucus Nigra L.) pomace.
Furulyás Diána; Dobó Viktória; Székely Dóra; Chagnaadorj Rentsendavaa; Stefanovits-Bányai Éva; Stéger-Máté Mónika: Optimizing of extraction of bioactive components from sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pomace and develope of antioxidant-enriched apple juice. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (12) 1. pp. 1-7. (2018)
Furulyás Diána; Dobó Viktória; Székely Dóra; Chagnadorj Rentsentdavaa; Stefanovits-Bányai Éva; Stéger-Máté Mónika: Optimizing of extraction of bioactive components from sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pomace and develope of antioxidant-enriched apple juice.
Chagnaadorj Rentsendavaa; Furulyás Diána; Mátravölgyi Gergely; Ficzek Gitta; Papp Dávid; Stéger-Máté Mónika: Analysis of the antioxidant properties of sea buckthorn jams during storage.
Furulyás Diána; Chagnaadorj Rentsendavaa; Kis Fanni; Biró Katalin; Stéger-Máté Mónika; Stefanovits-Bányai Éva: Preliminary study of optimal extraction of biologically active compounds from sea buckthorn (Hippophae Rhamnoides L.) pomace.
Szabó Gergely Tibor; Bujna Erika; Fodor Marietta; Papp Nóra; Stefanovits-Bányai Éva; Stéger-Máté Mónika; Furulyás Diána: Zöldségalapú probiotikus készítmények egészségvédő komponenseinek vizsgálata.
Furulyás Diána; Savanya F.; Bánvölgyi Szilvia; Papp Nóra; Stefanovits-Bányai Éva; Stéger-Máté Mónika: Effects of enzyme treatment of the microfiltration of elderberry. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (10) 1. pp. 40-46. (2016)
Furulyás Diána; Jankó Lilla Anna; Stégerne-Máté Mónika; Stefanovits-Bányai Éva: The effect of different drying and extraction conditions on the antioxidant content of elderberry pomace.
Furulyás Diána; Keszti Szabolcs; Engelhardt Tekla; Mohácsi-Farkas Csilla; Stefanovits-Bányai Éva; Hegedűs Attila; Papp Nóra; Stégerne-Máté Mónika: Antibacterial effects of sour cherry and sea buckthorn.
Schenk Dóra; Furulyás Diána; Papp Nóra; Bánvölgyi Szilvia; Kiss István; Stefanovits-Bányai Éva; Vatai Gyula: Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása pirosribiszke-lé membránszeparációval történő besűrítése során.
Furulyás Diána; Nagy Orsolya; Papp Nóra; Stefanovits-Bányai Éva; Stéger-Máté Mónika: Possibilities of complex food-processing of quince.