Szerző: " Gábor Istvánné"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Cikk, tanulmány, mű

Hídvégi Imréné; Kunos Erzsébet; Gábor Istvánné: A baromfiipari termékek minőségalakulása az országos adatok tükrében. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 68-69. (1984)

Spanyár Pál; Blazovich Márta; Gábor Istvánné: D-vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben III. : egyes tényezők szerepe a D-vitamin keletkezésénél besugárzás hatására takarmányélesztőtejben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 94-100. (1968)

Spanyár Pál; Blazovich Márta; Gábor Istvánné: D vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben I. : a vizsgálati módszerek felülvizsgálata modelloldatokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 77-91. (1967)

Spanyár Pál; Blazovich Márta; Gábor Istvánné: D vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben II. : a D vitamin és ergoszterin elkülönítése és meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 130-136. (1967)

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 20:05:41 CET.