Vissza |
Hídvégi Imréné; Kunos Erzsébet; Gábor Istvánné: A baromfiipari termékek minőségalakulása az országos adatok tükrében. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 68-69. (1984)
Spanyár Pál; Blazovich Márta; Gábor Istvánné: D-vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben III. : egyes tényezők szerepe a D-vitamin keletkezésénél besugárzás hatására takarmányélesztőtejben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 94-100. (1968)
Spanyár Pál; Blazovich Márta; Gábor Istvánné: D vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben I. : a vizsgálati módszerek felülvizsgálata modelloldatokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 77-91. (1967)
Spanyár Pál; Blazovich Márta; Gábor Istvánné: D vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben II. : a D vitamin és ergoszterin elkülönítése és meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 130-136. (1967)